All-up ook na 10 jaar nog steeds in de lift!


“We herinneren het ons nog als de dag van gisteren”, zeggen Ard Nijkamp en Raymond Damhuis met een flonkering in hun ogen. De directeuren van het jubilerende All-up in Almelo, leverancier van kranen, hoogwerkers en ladderliften, kijken met een grote glimlach terug op die allereerste momenten met hun toen nog fonkelnieuwe bedrijf.


“Eigenlijk hebben we vanaf het begin alleen maar geknald, we doken in het bekende ‘gat in de markt’ en we proefden direct dat we goed zaten. Prachtig.” Eind september is het feest in Almelo. Met enkele demodagen, bijzondere acties én de ingebruikname van een nieuwe werkplaats.

Demodagen op 28, 29 en 30 september

Voor de nog steeds groeiende klantenkring van All-up vormen de demodagen inmiddels een vaste waarde op de jaarkalender. Dat zijn immers dé momenten om al het nieuwe uit de omvangrijke programma’s van Klaas, Paus en Geda in ogenschouw te nemen. Ook vormen ze een uitgelezen kans om te netwerken, contacten te leggen en wetenswaardigheden uit te wisselen. Niet voor niets komen er jaarlijks meer relaties met hun achterban een kijkje nemen op de dynamische Almelose werkvloer. De demodagen staan deze keer uiteraard vooral in het teken van het tienjarig bestaan en vinden plaats op 28, 29en 30 september aanstaande.

De constante groei van het bedrijf maakte onlangs een verdere uitbreiding van de vierkante meters noodzakelijk. “In onze zoektocht kregen we ook de kans de plek waar het tien jaar geleden allemaal begon, het pand van onze buurman, erbij te betrekken. Mooier kon het dus niet. En daarom ook zijn we supertrots dat we nu -tien jaar na dato- diezelfde meters weer betreden en ze nu als ultramoderne werkplaats bij onze vestiging kunnen betrekken,” aldus Nijkamp en Damhuis. De officiële opening ervan vindt eveneens tijdens de demodagen plaats.

En last but nog least wordt er natuurlijk ruimte ingebouwd voor de nodige feestelijkheden om daarmee het jubileum én de vele jubileumacties op ladderliften, hoogwerkers en kranen kracht bij te zetten. Zo staat er een Formule 1 race simulator opgesteld en zijn er tickets voor de Formule 1 te verdienen voor de degenen die de snelste tijd neerzetten.

OPENINGSTIJDEN 28, 29 & 30 SEPTEMBER:
10.00 TOT 22.00 UUR

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen