Service


All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit!


Uw kraan, ladder-of verhuislift dient te allen tijde in een optimale staat van onderhoud te verkeren. Da’s wel zo veilig en logisch natuurlijk. Sterker nog dat moét gewoon en dat zijn we als uw partner aan onze stand verplicht. Daarom werken wij in heel Nederland met mobiele en uiterst goed geëquipeerde werkplaatsen, waarmee u verzekerd bent van een optimale kwaliteit aan uw machinepark en ’25 uur per dag’ kunt u vertrouwen op een hoog gekwalificeerde en snelle dienstverlening.

t-spec

Wij kunnen eigenhandig de strenge Tüv-keuringen uitvoeren en keurmerken. Met dit verkregen certificaat tonen we aan kwalitatief veel in onze mars te hebben. Een en ander betekent dat de All-up monteurs geheel zelfstandig de keuringen kunnen uitvoeren volgens T-SPEC, een door TÜV Nederland gefaciliteerd keuringssysteem. Het systeem voorziet in een constructie waarmee een organisatie zelf haar arbeidsmiddelen kan keuren. De daarmee belaste medewerkers zijn opgeleid tot keurmeester, waarbij TÜV Nederland het toezicht verzorgt. Bovendien voert TÜV Nederland jaarlijks steekproeven uit om de kwaliteit van de keuringen en het niveau van kennis op het gebied van het arbeidsmiddel te waarborgen. Het T-SPEC certificaat heeft een geldigheid van 4 jaar.

Graag ontwikkelen we samen met u het onderhoudsconcept, dat uitmondt in een nauwgezet onderhouds- en keuringsplan. Uiteraard houden we daarbij rekening met uw machinegebruik, de verwachte inzet én eventuele speciale wensen. En bovendien werken wij uitsluitend met originele fabrieksonderdelen, want u weet het: achter All-up staan de bekende merken Paus en Klaas. Waarmee u van de allerbeste kwaliteit verzekerd bent.

Vraagt u ook eens naar onze slimme combinatiecontracten door te bellen naar 0546-544724 of mailen naar info@all-up.nl .

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen