De Theo25: een novum van Klaas!


ALMELO – Onwillekeurig roept bovenstaande kop een glimlach op… het prikkelt de nieuwsgierigheid. Het achterliggende verhaal is heel simpel. Het gerenommeerde Duitse Klaas, producent en leverancier van talloze machines, zet namelijk een nieuwe hoogwerker in de markt en verbindt er de voornaam van zijn oprichter aan.


Theo dus, in dit geval de Theo25, een autohoogwerker met verrassend aangename specificaties.

Enorme efficiencyverbetering

Ard Nijkamp, directeur van All-up in Almelo die de verkoop en levering van het Klaas-programma in Nederland voor zijn rekening neemt, is lyrisch. “De verschillen met soortgelijke hoogwerkers in het 3,5T segment is gigantisch. Neem alleen de enorme reikwijdte van 19 meter. Da’s beduidend meer dan wat er tot op heden zoal te koop is.” Nijkamp denkt hiermee dan ook vooral de schoonmaakbranche op zijn wenken te kunnen bedienen, en dan met name de glazenwassers. “Alleen al door de reikwijdte wordt een enorme efficiencyverbetering bereikt. De hoogwerker hoeft namelijk veel minder vaak verplaatst te worden, hetgeen dus een forse tijdsbesparing oplevert.”

‘Werken met de Theo25 is een feest’

Andere opvallende kenmerken van de Theo25 zijn onder meer een maximale werkhoogte van 25 meter, de mogelijkheid tot variabel afstempelen, een volautomatische op- en afbouw en geheugenfuncties voor twee posities. Van Bentum schoonmaak in Hengelo (Gelderland) was een van de eersten die bij All-up aanklopte voor het nieuwe product. “Werken met de Theo25 is een feest”, zegt Noud van Bentum van de Gelderse schoonmaakorganisatie. “Het blijft wonderlijk te merken dat Klaas er toch telkens in slaagt zinvolle verbeteringen aan te brengen in haar al uitgebreide programma. Ja, ik ben er blij mee,” aldus van Bentum

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen