Druk bezochte Bouwbeurs 2017


UTRECHT – De Bouwbeurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht was met 75.000 bezoekers weer een groot succes. Wij willen u graag bedanken voor uw bezoek aan onze stand tijdens de Bouwbeurs 2017 in de Jaarbeurs Utrecht.


 

Bezienswaardigheden binnen de stand van All-up in de Jaarbeurs waren onder andere de Geda-acculift een wereldprimeur van formaat . “Als je bedenkt dat de markt voor deze noviteit zowel de bouw is, als installatiebedrijven van zonnepanelen, airco-installaties en dergelijke, mensen dus die nu allemaal al ladders gebruiken, dan breekt er zometeen een nieuwe tijd aan. Want in een handomdraai kunnen deze ladders als lift gaan dienen en da’s veel efficiënter. En denk ook maar eens aan de ergonomische voordelen…”

Ook een nieuwe grote kraan van het merk Klaas viel te bewonderen deze K1000 bereikt een hoogte van 50 meter, kent een hijslast van 6.000 kg en heeft een automatische uitschuifbare jib. Ook van Klaas stond er de K21-30, een budgetkraan in het aanhangersegment, die al voor 995 euro per maand (met een aanbetaling van €19.000,- en een looptijd van 72 maanden) te leasen valt. Tot slot stond er van Paus onder andere de Easy 18 meter, de kleine ladderlift met grote prestaties die leverbaar is in diverse uitvoeringen, alsmede de Easy- big in 21-25-28-31 meter.

We hopen dat u tijdens dit bezoek een goede indruk heeft gekregen van onze service en diensten, en verheugen ons op verdere samenwerking. Mocht u niet in de gelegenheid zijn geweest om onze stand te bezoeken maar toch nieuwsgierig zijn geworden naar een van onze producten of diensten of nog vragen heeft, belt u dan met 0546-544724 of stuur ons een bericht via info@all-up.nl

 

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen