Een “DIAMANTEN” jubileum voor K-Rentool!


Een “DIAMANTEN” jubileum voor K-Rentool! Ze namen onlangs haar 60ste Paus Ladderlift in ontvangst.

 


De complete order bestond uit 9 stuks 33 & 3 stuks 37 meter Paus City Star Steigerbouwliften.

Wij bedanken K-Rentool voor de jarenlange prettige samenwerking en wensen ze veel succes met de liften!

De Paus City-Star ladderlift is een krachtige ladderlift op aanhanger met een unieke werkhoogte van 33 of 37 meter. Daarmee is het de grootste aanhangerladderlift in de markt tot nu toe.
De machine is voorzien van een speciaal ontwikkeld plateau voor de steigerbouw. Dit plateau is aan beide zijden uitschuifbaar. Het hefvermogen van de City-Star is 400 kg. Een sterke, onderhoudsarme 3 cilinder Yanmar dieselmotor zorgt voor de aandrijving. Naast de bediening op de ladderlift wordt er ook een afstandsbediening meegeleverd waarmee de ladderlift op afstand bediend kan worden. De Paus City-Star lift voldoet aan de strenge veiligheidsnormen die gelden voor de chemie en petrochemie. Daardoor is deze ladderlift met zijn compacte afmetingen en de eenvoudige bediening uitermate geschikt voor gebruik bij de steigerbouwers die actief zijn in deze omgevingen.

Meer info: Paus City Star

K-Rentool is sinds de start in 1982 uitgegroeid tot een succesvol bedrijf. Met een ijzersterke reputatie en de persoonlijke, klantgerichte service van een familiebedrijf. De grootste op het gebied van verhuur, verkoop en reparaties van bouwmachines in Den Haag en omstreken. In de loop der jaren zijn ze steeds verder ontwikkeld en blijven ze ontwikkelen om met de huidige tijd steeds mee te kunnen draaien in elke branche. Ook in de Chemie, Petrochemie en de Nederlandse isolatie- en steigerbouwbedrijven zijn zij zeer actief.  De liften hebben dan ook een externe vonkenvanger met certificaat, 4 meter afstandbediening en een uitschuifbare steigerbak. Alle ladderliften worden jaarlijks gekeurd, en hun monteurs keuren dan ook net als All-up uit naam van TüV T-Spec. Ze hebben liften op benzine en diesel tot werkhoogte van 38 meter. De liften worden geleverd van Delfzijl tot Antwerpen. Daar zijn ze best wel trots op!

Meer info: K-Rentool

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen