Grote lift voor De Kleine Verhuizer


Onlangs investeerde De Kleine Verhuizer in een nieuwe grote verhuislift. All-up leverde een Paus City Floh op Mercedes Sprinter met een werkhoogte van 32 meter. De lift heeft een hefvermogen van 400 Kg. Voor het flexibel werken is de verhuislift uitgevoerd met een proportionele besturing met afstandsbediening, voor het langzaam benaderen van het verhuisplateau, klepverhoging achterwand en verstelbare wielen aan het kopstuk.

 


Meer info: Paus City Floh Verhuislift

De Kleine Verhuizer – De Verhuisspecialist

In de afgelopen jaren heeft De Kleine Verhuizer zich in volledige bedrijfsverhuizingen, spoedverhuizingen, studentenverhuizingen, seniorenverhuizingen en verhuizingen van kostbare en exclusieve voorwerpen. In de regio’s IJmuiden, Velsen, Haarlem en omgeving merkten zij de snel toenemende vraag naar gespecialiseerde verhuizers.

Om elke verhuizing probleemloos en professioneel aan te pakken is de uitrusting ook meegegroeid. Inmiddels hebben we twee moderne verhuisliften, een uitschuiflift met een bereik van 18 meter en nu dus 31 meter, 3 grote verhuiswagens met laadvermogens tussen de 25 van 45 m³ en 1 verhuisbus.

Voor uw zorgeloze verhuizing, krijgt u voldoende gratis verhuisdozen van ons in bruikleen.

Meer info: De Kleine Verhuizer

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen