Holland Huurt kiest voor de Klaas K23-33TSR City


Bergschenhoek -De grootste aanhangerkraan van klaas, een kraan met indrukwekkende prestaties.

Zo hijst de K23-33TSR City maximaal 1500 KG, de haakhoogte bedraagt 33 meter met een maximale reikwijdte van 23 meter. Bovendien is de kraan uitgerust met het innovatieve automatische afstempelsysteemen en is uitbreidbaar met een hoogwerkerbak. Kortom de perfecte kraan voor verhuur.


Hollad Huurt: 

Wij kijken samen met u naar de plaats en inzet van het materieel zodat we tot de beste oplossing komen. Holland Huurt werkt uitsluitend premium merken zoals Klaas, JLG, Genie, CAT.

Alle machines zijn T.U.V. gekeurd en voorzien van de laatste veiligheidseisen. Wij streven ernaar, u de scherpste prijs in de markt te bieden! Indien u vragen heeft of een hoogwerker of kraan wil huren of kopen stuur dan een email naar info@hollandhuurt.nl of bel naar: 010 420 10 20.

Holland Huurt B.V. is in 2017 opgericht. De directeur-eigenaar Dirk-Jan van der Meer heeft ruim 20 jaar ervaring in de verhuurbranche.

Partner is Holland Machinery B.V. die grondverzetmachines, kranen, vrachtwagens, auto’s en onderdelen wereldwijd verkoopt. Een andere specialiteit van Holland Machinery B.V. is hun procurement afdeling, waarbij klanten over de hele wereld bediend worden met het aankopen van diverse machines, materialen en onderdelen.

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen