Jos Dusseldorp Transport kiest voor All-up


ALMELO- Jos Dusseldorp: Al vijftig jaar draagt Jos Dusseldorp zorg voor het transport van jouw (schadegevoelige) goederen. Ze helpen je met verhuizen, verzorgen jouw inboedelopslag en kunnen hun voertuigen exclusief voor jou inzetten. Altijd met kwaliteit en flexibiliteit.


Jos Dusseldorp verhuizingen legt zelf uit waarom een verhuislift handig is:

Verhuizen met een verhuislift

Een verhuislift is een handig hulpmiddel wanneer je gaat verhuizen. Het is een lift die gemakkelijk zware meubels kan tillen en verplaatsen. Ook andere zware spullen zijn geen probleem, denk bijvoorbeeld aan de wasmachine of de koelkast. Met behulp van een verhuislift verhuis je alle spullen zeer gemakkelijk en gecontroleerd. Hiermee voorkomen we schade aan de spullen en omgeving Een verhuislift gebruiken we niet alleen om spullen naar beneden te verplaatsen, maar ook om spullen naar boven te brengen.

Verhuisservice met verhuislift

Door het inzetten van een verhuislift is er minder mankracht nodig en verloopt de verhuizing soepel. Hoe Jos Dusseldorp te werk gaat? Nadat jouw spullen secuur naar beneden zijn gebracht met behulp van de verhuislift, worden deze vakkundig in de verhuiswagen geplaatst. Hierbij hanteren we een vaste werkwijze Niet alleen bij het in- en uitruimen van de verhuiswagen, maar ook bij het indelen van de verhuiswagen. Efficiënt werken daar staan wij voor. Op de nieuwe bestemming wordt de verhuislift weer ingezet om de spullen veilig en snel op de juiste plek te krijgen.

 

 

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen