K21-31TSR voor Rietdekkersbedrijf Kleinjan


OMMEN – All-up heeft een nieuwe K21-31TSR Aanhangerkraan geleverd aan Rietdekkersbedrijf Kleinjan Ommen.


De Klaas K21-31TSR Alu-kraan beschikt over een mast die gemaakt is van het Klaas TSR-Mastprofiel. Deze mast is, wat de productie betreft, ontworpen middels een zeer geavanceerd productieproces. Deze techniek zorgt ervoor dat er niet gelast hoeft te worden, waardoor er veel grotere krachten toegelaten kunnen worden. Hierdoor kan er een veel grotere hijscapaciteit uit de kraan gehaald kan worden.

Haakhoogte van maar liefst 31 meter

De aanhangerkraan heeft een haakhoogte van maar liefst 31 meter, een reikwijdte van 21 meter en een maximale hijscapaciteit van 1500 kg. Standaard is de aanhangerkraan voorzien van een volledig automatische afstempelfunctie en een radiografische afstandsbediening. De jib kan twee keer verlengd worden met respectievelijk max 800 en 500 kg hijscapaciteit.
Verder beschikt de kraan over de bekende Klaas hydraulische wielaandrijving, waardoor het gemakkelijk manoeuvreren is op de bouwplaats. Deze aanhangkraan is ook in zeer korte tijd om te bouwen tot een volwaardige tweepersoons hoogwerker.

Meer info: Klaas K21-31TSR Aanhangerkraan

Rietdekkersbedrijf Kleinjan Ommen is sinds 1915 een bekende naam in de regio. Gerrit en Henk Kleinjan, zijn de vierde generatie die de klopper van vader op zoon hebben overgenomen. Of het nu gaat om nieuwbouw, renovatie of onderhoud van rieten daken: bij Rietdekkersbedrijf Kleinjan Ommen bent u aan het goede adres.

Meer info: Rietdekkersbedrijf Kleinjan Ommen

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen