Klaas K21-30TSR voor P. van Strien Aannemersbedrijf


All-up heeft een nieuwe K21-30TSR Aanhangerkraan geleverd aan Aannemersbedrijf P. van Strien te Raamskonk.


De Klaas K21-30TSR Alu-kraan beschikt over een mast die gemaakt is van het Klaas TSR-Mastprofiel. Deze mast is, wat de productie betreft, ontworpen middels een zeer geavanceerd productieproces. Deze techniek zorgt ervoor dat er niet gelast hoeft te worden, waardoor er veel grotere krachten toegelaten kunnen worden. Hierdoor kan er een veel grotere hijscapaciteit uit de kraan gehaald kan worden.

Haakhoogte van maar liefst 30 meter

De aanhangerkraan heeft een haakhoogte van maar liefst 30 meter, een reikwijdte van 21 meter en een maximale hijscapaciteit van 1500 kg. De aanhangerkraan kan worden voorzien van een volledig automatische afstempelfunctie. De jib kan een keer verlengd worden met respectievelijk max 800 kg hijscapaciteit. Verder beschikt de kraan over de bekende Klaas hydraulische wielaandrijving, waardoor het gemakkelijk manoeuvreren is op de bouwplaats.

Meer info: Klaas K21-30TSR Aanhangerkraan

Aannemersbedrijf P. van Strien is al sinds 1998 actief in de regio Raamsdonk (Noord-Brabant) en uitgegroeid tot een vakkundig betrouwbaar aannemersbedrijf. Met ruime ervaring in klein burger- en utiliteitswerk: interne verbouwingen, uitbreidingen, onderhoud en renovatie. Klantvriendelijkheid, betrouwbaarheid en persoonlijk contact staan daarbij voorop. Betaalbaar bouwen en verbouwen is onze grootste uitdaging!

Meer info: Aannemersbedrijf P. van Strien

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen