Klaas K27-32TSR BE-Kraan voor Alma


All-up heeft een nieuwe K27-32TSR BE-kraan geleverd aan Alma Pannenleggersbedrijf.


De Klaas K27-32TSR Alu-kraan beschikt over een mast die gemaakt is van het Klaas TSR-Mastprofiel. Deze mast is, wat de productie betreft, ontworpen middels een zeer geavanceerd productieproces. Deze techniek zorgt ervoor dat er niet gelast hoeft te worden, waardoor er veel grotere krachten toegelaten kunnen worden. Hierdoor kan er een veel grotere hijscapaciteit uit de kraan gehaald kan worden.

Haakhoogte van maar liefst 32 meter

De autokraan heeft een haakhoogte van maar liefst 32 meter, een reikwijdte van 27 meter en een maximale hijscapaciteit van 1500 kg. Standaard is de kraan voorzien van een volledig automatische afstempelfunctie en een radiografische afstandsbediening. De jib kan twee keer verlengd worden met respectievelijk max 800 en 500 kg hijscapaciteit.
Deze aanhangkraan is ook in zeer korte tijd om te bouwen tot een volwaardige tweepersoons hoogwerker.

Meer info: Klaas K27-32TSR BE-Kraan

Het enthousiaste team met vakbekwame pannenleggers van Alma Pannenleggersbedrijf is gespecialiseerd in het renoveren van verschillende soorten daken. Daarnaast staan zij ook voor u klaar voor onder andere het aanbrengen van nieuwe daken en dakvensters, onderhoud en isolatiewerkzaamheden. Met haar vestigingsplaats in Zwaagwesteinde zijn zij voornamelijk actief in de noordelijke provincies.

Meer info: Alma Pannenleggersbedrijf

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen