Klaas K27-32TSR BE-Kraan voor Dakrenovatie Holland


ALMELO – Dakrenovatie Holland heeft onlangs een nieuwe BE-kraan van All-up in ontvangst genomen. Daarmee is deze allround dakbedekkingsonderneming een noviteit rijker. Het gaat namelijk om de levering van een nieuwe Klaas kraan K27-32 TSR. Een alleskunner…

 


Trotse leverancier is All-up uit Almelo, die vrijwel alle producten van de bekende merken Klaas, Paus en Geda in haar portefeuille heeft. Raymond Damhuis, directeur van All-up: ‘Deze kraan is echt ons paradepaardje. Een alleskunner, met een maximale hijslast van 1.500 kg., een zijdelings bereik van 27 meter en een haakhoogte van 32 meter. Bovendien is de kraan binnen enkele ogenblikken om te bouwen tot een volwaardige 2 persoons hoogwerker.. Het geheel is opgebouwd op een Clixtar oplegger, waardoor het BE rijbewijs volstaat.’

Meer info: Klaas K27-32TSR BE-Kraan

Volgens Damhuis toont Dakrenovatie Holland met deze aanschaf een slimme investeerder te zijn. ‘Voor zijn vele renovatie en nieuwbouwopdrachten zijn kwaliteit en efficiency de primaire voorwaarden om succesvol te kunnen zijn. De multi-inzetbaarheid van deze nieuwe kraan sluit daarop naadloos aan’, besluit de enthousiaste leverancier.

Dakrenovatie Holland, uw partner in dakoplossingen

Dakrenovatie Holland is uw partner op het gebied van dakrenovatie. Zij hebben een voorliefde voor typische jaren ’30 woningen. Daar waar het renoveren van uw eigen huis voor u waarschijnlijk geen dagelijkse kost is, zijn zij inmiddels specialist op het gebied van jaren ‘30 woningen. Die kennis, kunde en ervaring willen zij van harte met u delen.

Een dak renoveren is meer dan alleen het leggen van dakpannen. Zij zijn betrokken bij het volledige proces, van advies tot uitvoering alsmede het onderhoud. U krijgt van hen een uitgebreid en deskundig advies op maat. Zo leveren zij advies over de kleur- en materiaalkeuze, bieden zij creatieve oplossingen voor complexe situaties en zorgen zij voor een perfecte afwerking. Dakrenovatie Holland gebruikt uitsluitend materialen van topkwaliteit. Dit zorgt ervoor dat u na afloop nog jaren zorgeloos kunt genieten van een prachtig dak boven uw hoofd.

Meer info: Dakrenovatie Holland

Wij wensen Dakrenovatie Holland veel succes met haar nieuwe kraan!

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen