Klaas K27-32TSR BE-Kraan voor Gebr. Kranenborg


ALMELO – Gebr. Kranenborg uit Garnwerd heeft onlangs een nieuwe BE-kraan van All-up in ontvangst genomen. Daarmee is deze allround dakbedekkingsonderneming een noviteit rijker. Het gaat namelijk om de levering van de nieuwe Klaas kraan K27-32 TSR. Een alleskunner…

 


Trotse leverancier is All-up uit Almelo, die vrijwel alle producten van de bekende merken Klaas, Paus en Geda in haar portefeuille heeft. Ard Nijkamp, directeur van All-up: ‘Deze kraan is echt ons paradepaardje. Een alleskunner, met een maximale hijslast van 1.500 kg., een zijdelings bereik van 27 meter en een haakhoogte van 32 meter. Bovendien is de kraan binnen enkele ogenblikken om te bouwen tot een volwaardige 2 persoons hoogwerker.. Het geheel is opgebouwd op een Clixtar oplegger, waardoor het BE rijbewijs volstaat.’

Meer info: Klaas K27-32TSR BE-Kraan

Volgens Nijkamp toont Gebr. Kranenborg met deze aanschaf een slimme investeerder te zijn. ‘Voor zijn vele renovatie en nieuwbouwopdrachten zijn kwaliteit en efficiency de primaire voorwaarden om succesvol te kunnen zijn. De multi-inzetbaarheid van deze nieuwe kraan sluit daarop naadloos aan’, besluit de enthousiaste leverancier.

Al meer dan 50 jaar specialist in hellende daken!

Gebr. Kranenborg doet in aanleg en renovatie van daken, het bedrijf werkt voor woningbouwverenigingen, aannemers en particulieren.

Naast het leggen van dakpannen zijn ze toegerust om allerlei andere taken op en rondom het dak uit te voeren. Denk aan boeidelen, isolaties en dakramen. Daarnaast hebben ze genoeg groot en klein materieel om zowel grote als kleine klussen aan te pakken. Gebr. Kranenborg heeft bijvoorbeeld een uitgebreid wagenpark, eigen kraan, pannenliften en ander specialistisch gereedschap.

Ze zorgen voor helderheid voor zowel de opdrachtgever als de bewoners. Duidelijke afspraken en offertes, Goede planning, Certificering (o.a. KOMO), 15 jaar garantie en duidelijke informatie over het bouwproces.

Wij wensen Gebr. Kranenborg veel succes met haar nieuwe kraan!

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen