Klaas K27-32TSR BE-Kraan voor Starmans Daken


KERKRADE – Starmans Daken heeft onlangs haar tweede BE-kraan van All-up in ontvangst genomen. Daarmee is deze allround dakbedekkingsonderneming een alleskunner rijker. Het gaat namelijk om de levering van een nieuwe Klaas kraan K27-32 TSR.

 

 

 


Trotse leverancier is All-up uit Almelo, die vrijwel alle producten van de bekende merken Klaas, Paus en Geda in haar portefeuille heeft. Ard Nijkamp, directeur van All-up: ‘Deze kraan is echt ons paradepaardje. Een alleskunner, met een maximale hijslast van 1.500 kg., een zijdelings bereik van 27 meter en een haakhoogte van 32 meter. Bovendien is de kraan binnen enkele ogenblikken om te bouwen tot een volwaardige 2 persoons hoogwerker.. Het geheel is opgebouwd op een Clixtar oplegger, waardoor het BE rijbewijs volstaat.’

Meer info: Klaas K27-32TSR BE-Kraan

Volgens Nijkamp toont Starmans Daken met deze aanschaf een slimme investeerder te zijn. ‘Voor zijn vele renovatie en nieuwbouwopdrachten zijn kwaliteit en efficiency de primaire voorwaarden om succesvol te kunnen zijn. De multi-inzetbaarheid van deze nieuwe kraan sluit daarop naadloos aan’, besluit de enthousiaste leverancier.

Starmans Daken

Starmans Daken is een full-service dakdekkersbedrijf uit Kerkrade en hebben alle vakdisciplines in eigen huis om zowel hellende daken, platte daken als tuindaken vakkundig van een nieuwe bedekking te voorzien. Het bedrijf van directeur en eigenaar René Starmans heeft een rijke historie en is al ruim zestig jaar actief in de dakenbranche.

Meer info: Starmans Daken

Wij wensen Starmans Daken veel succes met haar nieuwe kraan!

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen