Klaas Theo 25 voor Loodgietersbedrijf RéVé


AMSTERDAM- Loodgietersbedrijf RéVé nam onlangs een splinternieuwe Klaas Theo 25 in gebruik, de autohoogwerker met uitmuntende prestaties.

 


De Klaas Theo 25 autohoogwerker levert indrukwekkende prestaties. Met een maximale werkhoogte van 25 meter en een maximale reikwijdte van 19 meter heeft de Theo 25 een buitengewoon groot zijdelings bereik ten opzichte van zijn concurrenten! De Theo 25 heeft een mast die gemaakt is van het Klaas TS-Mastprofiel. Deze autohoogwerker kan met een B-rijbewijs bestuurd worden. De hoogwerker wordt volledig automatisch opgebouwd en heeft automatische beveiliging om het botsen tegen de stempels en cabine te voorkomen.

Meer info Klaas Theo25 Autohoogwerker

Loodgietersbedrijf RéVé BV staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers. Wij onderkennen dat bedrijven worden beoordeeld op probleemoplossend vermogen, op het nakomen van gemaakte afspraken, innovatie, duurzaamheid, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en op de kwaliteit van de dienstverlening.

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen