Klaas Theo 25 voor Maathuis kraan en hoogwerkerverhuur


ENSCHEDE- Maathuis Kraan- en hoogwerkerverhuur  investeerde onlangs in een unieke autohoogwerker met uitmuntende prestaties, de Klaas Theo 25.  Met een maximale werkhoogte van 25 meter en een maximale reikwijdte van 19 meter heeft de Theo 25 een buitengewoon groot zijdelings bereik


De Klaas Theo 25 autohoogwerker levert indrukwekkende prestaties. Met een maximale werkhoogte van 25 meter en een maximale reikwijdte van 19 meter heeft de Theo 25 een buitengewoon groot zijdelings bereik ten opzichte van zijn concurrenten! De Theo 25 heeft een mast die gemaakt is van het Klaas TS-Mastprofiel. Deze autohoogwerker kan met een B-rijbewijs bestuurd worden. De hoogwerker wordt volledig automatisch opgebouwd en heeft automatische beveiliging om het botsen tegen de stempels en cabine te voorkomen.

Meer info Klaas Theo25 Autohoogwerker

Maathuis Kraan- en hoogwerkerverhuur is een gerenommeerd bedrijf, voorzien van het meest moderne materieel en een begrip in Oost-Nederland.
Met telescoopkranen variërend van 40 t/m 200 ton, torenkranen, roterende 21 meter verreikers, diverse soorten zelfrijdende hoogwerkers en autohoogwerkers zijn ze in staat om haar klanten in vele soorten van werkzaamheden te bedienen.

Meer info Maathuis Kraanverhuur

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen