Klaas Theo 25 voor Van Voorthuizen Boom & Groenverzorging B.V.


LIENDEN – MET VAN VOORTHUIZEN, KOMT U VERDER, VERDER EN VERDER.

Vorige week leverde Ard Nijkamp van All-up een Klaas Theo 25 aan Gijsbert-Jan van Voorthuizen. Deze Theo is op wens van Van Voorthuizen boom en groenverzorging uitgerust met een aantal opties zoals een dakrek, flitsers, opzet rand op het chassis, en een beschermkap over het bedieningspaneel. Uiteraard is de hoogwerker geleverd in de huisstijl van deze allround groenverzorger uit Lienden. Wij wensen ze dan ook veel werkplezier met deze nieuwe aanwinst!


De Klaas Theo 25 autohoogwerker levert indrukwekkende prestaties. Met een maximale werkhoogte van 25 meter en een maximale reikwijdte van 19 meter heeft de Theo 25 een buitengewoon groot zijdelings bereik ten opzichte van zijn concurrenten! De Theo 25 heeft een mast die gemaakt is van het Klaas TS-Mastprofiel. Deze autohoogwerker kan met een B-rijbewijs bestuurd worden. De hoogwerker wordt volledig automatisch opgebouwd en heeft automatische beveiliging om het botsen tegen de stempels en cabine te voorkomen

Meer informatie Klaas Theo 25

Van Voorthuizen Boom & Groenverzorging B.V.

Klanttevredenheid, korte lijnen, professionaliteit , veiligheid en natuurbewustheid kenmerken onze handelswijze. Wij willen door onze werkwijze onze klanten tevreden stellen en een positieve bijdrage leveren aan de leefomgeving. Het behouden en het bevorderen van een groene en daarmee gezonde leefomgeving vormen de rode draad door onze bedrijfsvoering. Bij ons geldt dat advies en uitvoering in één hand gaan. Onze adviseurs komen uit de uitvoering of zijn hier nog deels in werkzaam.

Van het onderhoud van monumentale bomen voor de Oologsgravenstichting tot het aanleggen of onderhouden van uw tuin, wij laten u graag kennis maken met onze manier van werken.

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen