Paus Easy Verhuislift voor Allbo Ontruimingen


Onlangs investeerde Allbo Ontruimingen in een nieuwe verhuislift. All-up leverde een Paus Easy Verhuislift met een werkhoogte van 19 meter.


De lift heeft een hefvermogen van 250 Kg. Voor het flexibel werken is de verhuislift uitgevoerd met een proportionele besturing met afstandsbediening voor het langzaam benaderen van het verhuisplateau. De lift weegt minder dan 750 kilo, hierdoor mag er met enkel een B rijbewijs mee gereden worden.

Meer info: Paus Easy Verhuislift

Allbo – woning en bedrijfsontruiming

Gaat u verhuizen? Heeft u een reorganisatie of verbouwing in het verschiet? Gaat u uw bedrijvigheid beëindigen? Moet u nog opleveren? Is een naaste overleden of naar een verzorgingstehuis? Wij verzorgen voor u: totale woningontruiming, bedrijfsontruiming, verhuizing, demontage van machines, verwijderen van alle leidingen, kabels, vloerbedekking, casco opleveren, uw ruimte wordt bezemschoon achtergelaten. Kortom: alles wat niet meer in uw woning of bedrijfsruimte thuishoort demonteren wij en voeren we op een milieuvriendelijke manier af. Geen klus is ons te gek, wij kijken nergens van op en zien iedere klus als een uitdaging!

Meer info: Allbo – woning en bedrijfsontruiming

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen