Paus Easy Verhuislift voor CVS Woningontruiming


Onlangs investeerde CVS Woningontruiming in een nieuwe verhuislift. All-up leverde een Paus Easy Verhuislift met een werkhoogte van 19 meter.


De lift heeft een hefvermogen van 250 Kg. Voor het flexibel werken is de verhuislift uitgevoerd met een proportionele besturing met afstandsbediening voor het langzaam benaderen van het verhuisplateau. De lift weegt minder dan 750 kilo, hierdoor mag er met enkel een B rijbewijs mee gereden worden. De lift is compleet uitgevoerd in de huisstijl van CVS Woningontruiming.

Meer info: Paus Easy Verhuislift

 

CVS Woningontruiming
“Dat het inzetten van een verhuislift vaak veel tijd en inspanning scheelt, is het afgelopen jaar wel gebleken” aldus regiomanager Carry van Swieten. Sinds 2016 beschikt CVS over een eigen verhuislift. Sindsdien hoeven de tientallen meters over een galerij niet meer te worden afgelegd en ook de trappen hoeven niet meer te worden bestierd. Echter, over het gemak waarmee de lift wordt opgezet zijn de meningen verdeeld. Daarom is regiomanager Carry verder gaan kijken en kwam ze uiteindelijk uit bij de Paus….
De Paus Easy is de nieuwe verhuislift van CVS Woningontruiming. Deze verhuislift is geheel hydraulisch en ook met gemak op te zetten. Wij danken Ard Nijkamp van All Up voor deze mooie uitvinding en de service. Wij hopen er veel en lang plezier van te hebben.
Meer info: CVS Woningontruiming

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen