Paus Easy voor Hietkamp Rietdekkersbedrijf


Onlangs investeerde Rietdekkersbedrijf Hietkamp in een nieuwe rietdekkerslift. All-up leverde een Paus Easy ladderlift met een werkhoogte van 19 meter. Met het in hoogte verstelbare rietdekkersplateau en rietdekkerswielen aan het kopstuk de ideale uitvoering voor de rietdekker.


De lift heeft een hefvermogen van 250 Kg. De ladderlift weegt minder dan 750 kilo, hierdoor mag er met enkel een B rijbewijs mee gereden worden.

Meer info: Paus Easy Ladderlift

Een rieten dak geeft sfeer en warmte aan je woning. Rietdekkersbedrijf Hietkamp uit Brummen (Oeken) heeft alle kennis in huis om de ‘rieten’ wensen van de klant om te zetten in realiteit. We zijn gevestigd aan de Voorsterweg 94 in Brummen.

Han Hietkamp zit al sinds 1976 in het ‘riet’. Na eerst als leerling-rietdekker zijn opleiding te hebben gevolgd bij de firma Hissink en zijn vakdiploma’s te hebben gehaald, trad hij in dienst bij rietdekkersbedrijf Van Galen uit Hall. In 1992 begon Han Hietkamp voor zichzelf. Anno 2010 is het een echt familiebedrijf geworden. Na een twee jaar durende opleiding is zoon Johan eveneens toegetreden tot Rietdekkersbedrijf Hietkamp. Voor wat betreft de opvolging en voortzetting van het bedrijf zit het dus wel goed.

Bij Rietdekkersbedrijf Hietkamp staat het meedenken en het geven van goede adviezen over het rietendak hoog in het vaandel!

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen