Paus Zonnepanelenlift voor DSA Klimaat- en Energiebeheer


GEMERT – Onlangs investeerde DSA Klimaat- en Energiebeheer in een nieuwe zonnepanelenlift. All-up leverde een Paus Easy ladderlift met een werkhoogte van 19 meter. Met de elektromotor met frequentieregelaar, het in hoogte verstelbare breedplateau en wielen aan het kopstuk, dé ideale uitvoering voor de montage van zonnepanelen.

 

 


De lift heeft een hefvermogen van 250 Kg. De ladderlift weegt minder dan 750 kilo, hierdoor mag er met enkel een B rijbewijs mee gereden worden.

Technische informatie over de Paus Easy:

Meer info: Paus Easy Ladderlift

DSA klimaat- en energiebeheer

DSA klimaat- en energiebeheer is gevestigd in het Brabantse Gemert. De onderneming werd opgericht in 2000 en heeft zich gespecialiseerd in advisering, verkoop en installatie van airconditioning, warmtepompen en zonnepanelen. Ook voor keuring, service en onderhoud (zelfs voor niet door ons geleverde systemen) kunt u bij hen terecht.

DSA richt zich zowel op klimaatbeheer als op energiebeheer. Met onze systemen realiseert u een plezierig binnenklimaat, zowel thuis als op uw kantoor of in uw bedrijf. De ontwikkelingen om die systemen milieuvriendelijker en zuiniger te maken, staan niet stil. DSA kent de nieuwste technieken om duurzaam en spaarzaam te koelen, te verwarmen of energie op te wekken.

Meer info: DSA klimaat- en energiebeheer

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen