PRIMEUR: K1000 RSX Autokraan voor Dunnewind-De Lange


ALMELO – Dakdekkersbedrijf DUNNEWIND – DE LANGE in Ommen heeft onlangs een nieuwe autokraan van All-up in ontvangst genomen. Daarmee is deze allround dakdekker een noviteit rijker. Het gaat namelijk om de levering van de nieuwe Klaas kraan K1000RSX.  Een alleskunner…


Trotse leverancier is All-up uit Almelo, die vrijwel alle producten van de bekende merken Klaas en Paus in haar portefeuille heeft. Ard Nijkamp, directeur van All-up: ‘Deze kraan is echt ons paradepaardje. De K1000 RSX Autokraan is de grootste en krachtigste autokraan van Klaas, een kraan met echt indrukwekkende prestaties, met een maximale hijslast van 6.000 kg., een zijdelings bereik van 41 meter met 500 kg. en een haakhoogte van 49,5 meter. Bovendien is de kraan uitgerust met het innovatieve automatische afstempelsysteem, jibdeel uit te schuiven met de afstandsbediening en is uitgerust als 2 persoons hoogwerker.

Volgens Nijkamp toont Dick Dunnewind met deze aanschaf een slimme investeerder te zijn. ‘Voor zijn vele renovatieopdrachten via woningbouwverenigingen zijn kwaliteit en efficiency de primaire voorwaarden om succesvol te kunnen zijn. De multi-inzetbaarheid van deze nieuwe kraan sluit daarop naadloos aan’, besluit de enthousiaste leverancier.

Meer info: Klaas K1000 RSX Autokraan

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen