Solar Solutions 2018


HAARLEMMERMEER – All-up staat woensdag 21 en donderdag 22 maart 2018 op Solar Solutions 2018. De grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux. Met onze GEDA Acculift / Solarlift, Paus Easy Ladderlift, Klaas Aanhangerkraan en RSS Dakrandbeveiliging hebben wij het complete pakket voor de handige, snelle en veilige montage van Zonnepanelen.


VOOR BEZOEKERS | Informatie

Datum 21 en 22 maart 2018
Tijdstip woensdag 21 maart 10.00 – 18.00 uur
Tijdstip donderdag 22 maart 10.00 – 17.00 uur
Locatie Expo Haarlemmermeer

____________________________________

In één dag geïnformeerd
Nieuwe technieken, nieuwe producten, nieuwe markten, nieuwe aanbieders; de ontwikkelingen in de dynamische zonne-energie sector gaan razendsnel. Solar Solutions Int. geeft als grootste zonne-energie vakbeurs van de Benelux een kraakhelder overzicht van de laatste stand van zaken. Alle toonaangevende leveranciers zijn bij ons vertegenwoordigd en een op de praktijk gericht workshop & trainingen programma maakt het aanbod compleet.

PV – THERMAL – HEAT – STORAGE
Van zonnepanelen tot zonneboilers, van micro-omvormers tot dakliften, van montagematerialen tot opslagsystemen én in 2018 met de uitbreiding naar opslagsystemen en smart home automation. Solar Solutions is dé plek om producten te vergelijken, informatie te vergaren en inkoop te regelen, want Solar Solutions is de grootste vakbeurs op het gebied van zonne-energie in de Benelux. Een bezoek is dé manier om je efficiënt te oriënteren op de snelle veranderingen in deze dynamische sector. Solar Solutions Int. geeft in één dag een helder overzicht van aanbod van het gehele aanbod. Alle toonaangevende Nederlandse bedrijven en veel internationale exposanten zijn aanwezig. Innovaties en technische primeurs staan tentoongesteld op onze Innovatieboulevard. Een programma van op de praktijk gerichte workshops en trainingen is de gehele dag door gratis te volgen.

Voor tickets:

http://www.solarsolutions.nl/registratie/

Met invitatiecode 18ticket605 heeft u gratis toegang! Wij begroeten u graag op stand A11.

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen