Vakdag 2018


Vroeger had je voegers, metselaars, en dakdekkers. Anno 2018 lopen deze ambachten in elkaar over en spreken we over ‘specialisten van de gebouwschil’.


Tijdens de Vakdag van de gebouwschil op vrijdag 26 januari 2018 delen fabrikanten, toeleveranciers en andere betrokkenen in de branche kennis en ervaring met deze gespecialiseerde aannemers. Bezoek de Vakdag en je bent weer volledig op de hoogte van de laatste stand der techniek en de nieuwste ontwikkelingen in het vak.

Inhoud
Tijdens dit evenement staan techniek, producten, opleidingen en nieuwe ontwikkelingen in de branche centraal. Fabrikanten en leveranciers tonen, in samenwerking met dakdekkers, metselaars en gevelspecialisten de laatste ontwikkelingen op het gebied van een ‘duurzame’ gebouwschil. En ook deze keer zijn de krachten weer gebundeld en richten we ons met de vakdag op zowel de metselaars, de dakdekkers als de gevelspecialisten, waardoor het aanbod van standhouders en workshops nog aantrekkelijker wordt.

Inschrijven
Mis deze leuke en informatieve dag niet, reserveer de Vakdag in Veenendaal op vrijdag 26 januari 2018 alvast in uw agenda, en schrijf nu in!

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen