Werken met Theo is een feest voor Schoonmaakbedrijf Verhoeven!


“Werken met de Theo25 is een feest”, zegt de heer Verhoeven van de Brabantse schoonmaakorganisatie. Reden genoeg om een Klaas Theo25 Autohoogwerker toe te voegen aan het wagenpark.

 


De verschillen met soortgelijke hoogwerkers in het 3,5T segment is gigantisch. Neem alleen de enorme reikwijdte van 19 meter. Da’s beduidend meer dan wat er tot op heden zoal te koop is.” Wij denken hiermee dan ook vooral de schoonmaakbranche op zijn wenken te kunnen bedienen, en dan met name de glazenwassers. “Alleen al door de reikwijdte wordt een enorme efficiencyverbetering bereikt. De hoogwerker hoeft namelijk veel minder vaak verplaatst te worden, hetgeen dus een forse tijdsbesparing oplevert.” Andere opvallende kenmerken van de Theo25 zijn onder meer een maximale werkhoogte van 25 meter, de mogelijkheid tot variabel afstempelen, een volautomatische op- en afbouw en geheugenfuncties voor twee posities.

Meer info: Klaas Theo25 Autohoogwerker

Schoonmaakbedrijf Verhoeven is een dienstverlenend bedrijf dat zich richt op regulier en specialistisch schoonmaakonderhoud en werkzaam is in vooral West-Brabant.

Zij kunnen snel en flexibel reageren op uw opdrachten en wensen. De werkzaamheden worden uitgevoerd door eigen personeel, mede daardoor kunnen zij een stipte & zorgvuldige afwerking waarborgen.

Zij verrichten het werk met elan en vertrouwen, zorgen voor maatwerk en een goede communicatie zodat u als klant tevreden kunt zijn en zij de schoonmaakzorg uit uw handen nemen.

Schoonmaken en schoonhouden zijn voor Schoonmaakbedrijf Verhoeven heldere woorden waar zij veel ervaring mee hebben.

Meer info: Schoonmaakbedrijf Verhoeven

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen