Werken met Theo is een feest!


“Werken met de Theo25 is een feest”, zegt Noud van Bentum van de Gelderse schoonmaakorganisatie. Reden genoeg om een tweede Klaas Theo25 Autohoogwerker toe te voegen aan het wagenpark.


De verschillen met soortgelijke hoogwerkers in het 3,5T segment is gigantisch. Neem alleen de enorme reikwijdte van 19 meter. Da’s beduidend meer dan wat er tot op heden zoal te koop is.” Wij denken hiermee dan ook vooral de schoonmaakbranche op zijn wenken te kunnen bedienen, en dan met name de glazenwassers. “Alleen al door de reikwijdte wordt een enorme efficiencyverbetering bereikt. De hoogwerker hoeft namelijk veel minder vaak verplaatst te worden, hetgeen dus een forse tijdsbesparing oplevert.” Andere opvallende kenmerken van de Theo25 zijn onder meer een maximale werkhoogte van 25 meter, de mogelijkheid tot variabel afstempelen, een volautomatische op- en afbouw en geheugenfuncties voor twee posities.

Meer info: Klaas Theo25 Autohoogwerker

Van Bentum Schoonmaak is gespecialiseerd in schoonmaak en onderhoud van in- en exterieurs van gebouwen en alle overige facilitaire en ondersteunende diensten.
De projectmatige aanpak in combinatie met flexibiliteit en een goede organisatie werken efficiënt en kostenbesparend. Kortom, maatwerk, toegespitst op de individuele wensen van de opdrachtgevers.

Meer info: Van Bentum Schoonmaak

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen