Zaterdag 18 november Fabrieksbezoek Klaas!


Zaterdag 18 november organiseert All-up wederom het traditionele Klaas Fabrieksbezoek. Na de geslaagde en drukbezochte voorgaande edities willen we u graag weer de mogelijkheid bieden voor deze jaarlijkse happening.


We verwelkomen u dan ook graag zaterdag 18 november om 09.30 uur in Almelo. Aansluitend rijden we per luxe touringcar naar Ascheberg waar we rond 11.30 uur verwacht worden.

Gedurende ons verblijf volgt er een uitgebreide rondleiding door de fabriek en worden de diverse kranen en hoogwerkers gedemonstreerd. Zo zijn er twee primeurs met de Theo 20 autohoogwerker en de K850 RS Autokraan, opvolger van de succesvolle K31-35 Autokraan. Deze “primeurs” willen we u dan ook niet onthouden. Ook heeft de Firma Klaas het laatste jaar wederom geïnvesteerd in de productie hal met enkele innoverende machines. Uiteraard worden deze ook gedemonstreerd.

Kortom, wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen, kennis delen met andere gebruikers of gewoon eens informeel naar de mogelijkheden van onze producten en diensten kijken, dan mag u deze dag zeker niet missen.

Hebben we uw interesse gewekt? Meldt u dan graag voor vrijdag 4 november aan middels onderstaand formulier, een mail met uw gegevens naar info@all-up.nl of telefonisch via 0546-544724.

Met vriendelijke groet,

Ard Nijkamp en Raymond Damhuis

 

Wilt u ook graag hogerop?

All-up service, de garantie voor de beste kwaliteit. Neem gerust contact met ons op!

Contact opnemen